fredag 16. desember 2011

Surf & Skate

En ting folk her på Manly er utrolig god på, er å komme seg tidlig opp, ut og i aktivitet. Før vi har fått gnikket søvnen ut av øynene er det fullt av surfere i sjøen, joggere på stranden og skatere på promenaden. Og slik holder de på, helt til solen går ned igjen. De aller kuleste kommer rullende på skateboard, i våtdrakt, med surfebrettet under armen. Det hele mens de myser utover Manly beach for å sjekke forholdene ...

When in Australia – do as the Australians …  Både små og store gutter i denne familien er inspirert. Så det er bare å komme seg i aktivitet. Vetle har kjøpt seg nytt (brukt) skateboard og øver for harde livet. Simen har fått seg løperhjul. Begge deler kjøpt via Australias svar på finn.no, www.gumtree.com.au. Så nå går det som en lek hver gang vi skal ut på tur. Guttene tar med seg sine nye leketøy og suser av gårde på hjul.

Øyvind har tatt opp gamle surfekunster og tar timer på Manly Surf School. Rett ut i bølgene sammen med alle surferne og la det stå til! Lite teori, mye praksis. Og Silje … Hun bare nyter livet, stemningen og verdens beste mangoer!





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar