mandag 30. januar 2012

Reiseskolegutten

Reiseskolegutten Simen er en mønsterelev. Han er positiv og engasjert, intelligent og lærevillig. Simen har svært god orden og oppførsel. Selv i de mest utfordrende situasjoner, har Simen klart å konsentrere seg om skolearbeidet. Det være seg blant backpackere på hostel, blant passasjer på Manly-fergen eller innimellom travle reisende på flyplasser. Uansett om Simen har sittet ved en pult, eller i sanden på en strand, har han utført skolearbeidet på en utmerket måte. Simen har skrevet reisedagbok og sendt den til klassen sin hjemme hver uke.  

Simen har utviklet seg og lært mye i løpet av den lange reisen. Han har blitt flink til å svømme, og både forstår og snakker en god del engelsk. Simen har utforsket omgivelsene rundt seg, lest og lært på museer og Vilvite-sentre ute i den store verden.


Simen setter pris på forutsigbarhet, rutine og rytme på dagene. Skolen har derfor vært et kjærkomment fast innslag i en ellers omskiftelig reisehverdag. Dersom lærerne har vært litt treg i gang med skolen etter frokost, har gjerne følgende kommentar kommet fra Simen:” Jammen, skolen mamma!”
Det har vært en glede å undervise Simen i disse fem månedene!   
Hilsen de snart avtroppende lærerne
Øyvind og Silje

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar